Waarom JA voor deze zelfstandig trouwambtenaar

Het antwoord is heel eenvoudig:
omdat ik er als zelfstandig trouwambtenaar mijn beroep van heb gemaakt om samen met het bruidspaar in woorden en rituelen bij de kern van hun unieke idee bij het huwelijk te komen.

Als beëdigd BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) ben ik in staat om op basis van een persoonlijke interview, bij de huwelijksvoltrekking jullie geluksgevoel te beschrijven, de genomen hobbels ludiek te verpakken, jullie leven (inter)actief te belichten en een gevoelige snaar te raken.

De grootste uitdaging voor mij als BABS is: harmonieus bewustzijn brengen in de roes die het bruidspaar meestal ervaart. De huwelijksvoltrekking beschouw ik als geslaagd, wanneer de ceremonie – zoals een bruidspaar me eens schreef – een onvergetelijke kick off is voor de bruiloft.

En als we het over ‘Lief’ hebben, wat kan ik nog meer bieden?

Naast of los van trouwambtenaar voor jullie zijn, kan ik als tekstschrijver in opdracht een toegepaste liedtekst, een speech of een gedicht schrijven. Zowel voor de ceremonie als voor de bruiloft. Je kunt denken aan de wens van de bruidegom om een gevoelig of juist flitsend liefdeslied voor zijn bruid te zingen. De vader die het bruidspaar hartelijk wil toespreken. De moeder die een warm gedicht wil voordragen. De vriendengroep die een verzonnen act in woorden wil gieten.

Veel is creatief en feestelijk mogelijk bij een goede wisselwerking en de wens om speciale momenten in het leven met elkaar te omarmen.

Laten we vrijblijvend kennismaken. Bel me gerust, op een voor jou geschikt moment.
T 0343 44 28 23 of M 06 44 36 88 52

Lees ook onder kopje TROUWEN – Niet zomaar een trouwambtenaar

Dit bericht is geplaatst in algemeen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.