‘Rondom Gezond’

Sinds januari 2010 schrijft Tekst voor Lief en Leed de nieuwsbrief ‘Rondom Gezond’ voor het Gezondheidscentrum Maarn-Maarsbergen. De aangereikte thema’s worden uitgewerkt in interviews met artsen, fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers enz. Het doel is, de inwoners van Maarn-Maarsbergen inzicht te geven in de diensten en de vormen van (samen)werken binnen het gezondheidscentrum. In RondomGezond17 wordt aandacht gegeven aan mondzorg voor jong en oud, de beweegchallenge in wandelgroepen, het wooninitiatief De Lindelaer voor dementerende ouderen en de herhaalservice voor medicijnen bij de apotheek.

 

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.